Per primera vegada a la història, dos clubs de Manresa, el Club Gimnàstic Manresa i el Centre d'Esports Manresa, competiran a la Lliga Nacional Juvenil.

El CE Manresa, entrenat un any més per Albert Nualart, disputarà la seva segona temporada a la Lliga Nacional, després de finalitzar a la zona mitjana de la taula la temporada del seu debut. En canvi, el Nàstic, novament amb Carlos López de tècnic, provarà l'experiència de competir en una lliga tan exigent com és la Nacional.

El duel entre els dos equips manresans no es farà esperar gaire, ja que es veuran les cares en la quarta jornada de lliga, el cap de setmana del 17 i el 18 de setembre, al Gimnàstic Parc. El segon dels partits entre els dos conjunts serà el cap de setmana del 4 i el 5 febrer al Congost. La Lliga Nacional Juvenil començarà el proper cap de setmana, 27 i 28 d'agost. El Nàstic farà el seu debut oficial al camp de l'Europa, mentre que el CE Manresa ho farà a casa amb el Jàbac. Els de Carlos López jugaran el primer partit com a locals contra el Badalona. Per a molts entrenadors i experts del futbol, la Lliga Nacional és la més difícil del futbol base a causa del nivell dels equips i la igualtat en els partits. Els dos entrenadors, però, tenen "bones sensacions" per a una temporada que serà alhora exigent i bonica.