El Gimnàstic i el Lugo es van repartir els punts (2-0) a Tarragona, on van salvar un duel que semblava tenir clar color visitant després del 0-2 de la primera meitat, però que els locals van igualar en els instants finals gràcies a un gol d'Àlex López.

El joc del Nàstic va ser força decebedor a la primera meitat, i els gallecs van aprofitar aquesta fluixa arrencada per marcar mitjançant Pedraza i Joselu. A la represa, el tècnic local, Moreno, va moure la banqueta i va arribar la reacció local. Primer, amb un gol del debutant Uche, de penal, i després, amb el d'Álex López.

La remuntada del Nàstic va ser superada pel Girona, que perdia per 3-0 al camp del Sevilla Atlètic al minut 11 de la segona meitat, amb gols de Cotán, Lasso i Carlos Fernández. Però el Girona va escurçar la diferència amb un gol de Longo al minut 64 i, en el temps afegit, Rubén Alcaraz va anotar dos gols seguits que van salvar un punt per als de Pablo Machín.