El santpedorenc Pep Guardiola, amb el Manchester City, i el jugador del pont de Vilomara Jonathan Soriano, amb el Red Bull Salzburg, jugaran avui la tornada de l'eliminatòria per accedir a la fase de grups de la lliga de Campions.

Guardiola s'enfronta en un partit de tràmit davant l'Steaua de Bucarest, després de deixar sentenciada la classificació amb el 0 a 5 de l'anada, on Agüero va marcar tres gols i va fallar dos penals. Guardiola va fer un toc d'atenció al jugador argentí en un mitjà anglès, després del partit d'aquest cap de setmana, on es va imposar per 4 a 1 a l'Stoke City de Bojan i Muniesa: "no n'hi ha prou amb rebre totes les pilotes dels seus companys, ha d'ajudar-nos a pressionar".

D'altra banda, Soriano es jugarà la classificació per a la fase de grups davant el Dinamo de Zagreb, contra el qual va treure un gran empat a 1 a domicili, i que el situa molt a prop de fer història amb el Salzburg, i és que el club austríac només ha arribat un cop a aquestes altures de la competició europea ara fa 12 anys, el 1994.