Ivan Camps, de l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, ha acabat cinquè en la cursa OCC de 55 km corresponent a l´Ultra-Trail du Mont Blanc. El berguedà ha entrat a la meta, situada al municipi francès de Chamonix, amb un temps de cinc hores, cinquanta-tres minuts i quaranta-vuit segons; mentre que l'altre corredor del club berguedà, l'avianès Pau Bartoló, ha finalitzat en onzena posició (06.16.56).

D'altra banda, el corredor Lluís Ruiz, del Nonstop Minimalist Runners, ha estat tretzè a la cursa TDS de 119?km, disputada a la matinada d'ahir. El de Cabrianes ha aconseguit un temps de disset hores, vint-i-set minuts i dos segons.

L'Ultra-Trail du Montblanc és un esdeveniment esportiu format per cinc curses que discorren a través dels paratges del Mont Blanc i de Beaufortin. A banda de l´OCC i la TDS, la prova també està integrada per la CCC, de 101 km; la PTL, de 290 km; i la cursa reina, la UTMB, de 170 km. Cada cursa se celebra en una sola etapa, en classificació individual, i amb un temps màxim limitat.