El manresà Xevi Bonet, de l'equip Club Alioth, va acabar en la tercera posició en el campionat d'Europa de parapent, que es va dur a terme del 4 al 20 d'agost a la petita localitat de Krushevo (Macedònia). Bonet només va ser superat pel francès Honorin Hamard, que es va endur el títol, i per l'italià Joachim Oberhauser, que va acabar en el segon lloc.

La competició va tenir la participació de 150 pilots de fins a 30 països diferents, i es va disputar durant nou dies en circuits que tenien un recorregut de 71 a 115 quilòmetres.

Pel que fa a la competició per països, França, amb un Hamard que l'any passat ja va ser campió mundial a Colòmbia, va dominar la competició, seguit pels equips d'Alemanya i Itàlia. Per la seva banda, la selecció espanyola va acabar cinquena, a 30 punts del podi. Els altres membres de l'equip espanyol van ser Francis Reina, que va quedar 14è, Mika Díaz, que va ser 19è, Félix Rodríguez, que va ser 33è, i Larry Pino, que va acabar en la 37a posició.

En les seves darreres competicions, Bonet es va imposar a principi de juliol en l'Open Ibèric de Parapent, que es va disputar a Àvila, en una prova de 170 km. També va acabar en la cinquena plaça en el campionat del món de paracaigudisme del 2015, que es va fer a Valle de Bravo (Mèxic) del 12 al 23 del gener passat.