El primer equip del Club Manresa Futbol Sala va arrancar ahir la seva pretemporada amb novetats a la plantilla. Tres cares noves, Aleix Dalmau, Josete i Said, així com dos juvenils són les incorporacions de l'equip per a la pròxima campanya. El que no ha canviat respecte a les dues últimes temporades és la posició de l'entrenador, que seguirà ocupant Jordi Rozas. Amb la plantilla gairebé tancada en espera de resoldre el futur de Marc Fernández, els bagencs inicien una temporada il·lusionant, plena de reptes i amb una plantilla ben equilibrada i experimentada.

Els manresans van engegar ahir la preparació, enfocats en el seu debut a la lliga el 17 de setembre davant el darrer campió de lliga, el CCR Castelldefels. L'equip del Pujolet realitzarà una concentració de dos dies a Tarragona, per la qual cosa trencarà la dinàmica de pretemporada habitual de les darreres campanyes, on disputarà dos partits. El primer serà dissabte a Salou davant el Platense Segur Calafell. I el segon, diumenge davant el conjunt del Torredembarra.

Abans de l'inici de la temporada, els manresans disputaran partits amistosos contra Castellgalí el 3 de setembre i contra Monistrol el 5 de setembre. El rival en el 38è Trofeu Les Codines de l'11 de setembre serà el FC Barcelona B. Els blaugrana es presentaran a Manresa amb un combinat de jugadors del B i alguns del primer equip que no disputin el Mundial de Guatemala, que haurà començat el dia abans.

Amb les incorporacions d'Aleix Dalmau i Said l'equip guanya en experiència amb dos jugadors que coneixen la categoria a la perfecció. El fitxatge de Josete, provinent de l'AE Centelles, ha estat una petició expressa de l'entrenador, ja que és una posició important en els esquemes tàctics de Rozas. Finalment, el cos tècnic ha volgut donar novament una oportunitat als més joves com Edu Saavedra, capità del juvenil, i a Ivan Lora, un davanter esquerrà que va ser el màxim golejador del seu equip l'any passat.