La jugadora santfruitosenca del Barça B Paula Fernández ha entrat a la convocatòria de la selecció espanyola per disputar el mundial sub-17, que es disputarà a partir del proper 30 de setembre a Jordània. L'equip estatal, actual subcampió d'Europa, després d'haver perdut per penals la final del torneig disputat a Bielorússia contra Alemanya, és un dels setze participants en aquesta competició.

Així, Fernández és una de les set jugadores del Barça que formen part de la llista de 24 noies que ha donat l'equip de seleccionadors, encapçalat per María Antonia Is, amb Laia Alexandri, Ona Batlle, Berta Pujadas, Laia Muñoz, Candela Andújar i Laia Codina. Completen la llista quatre jugadores de l'Athletic de Bilbao, dues del Granadilla, dues del Madrid CFF i una del Collerense, el Deportivo de la Corunya, el Logronyo, el Màlaga, l'Oviedo Moderno, el Plaza de Argel, la Reial Societat, el Tacón i l'Espanyol. Espanya debutarà el 30 de setembre contra l'equip amfitrió, Jordània, i disputarà la primera fase davant de Nova Zelanda i de Mèxic.

Temporada important

Paula Fernández afronta aquest any una temporada important, la de la seva consolidació al Barça B com a pas previ a jugar amb el primer equip barcelonista. De moment, juntament amb les seves companyes Nerea Valeriano i Laura Martínez, de Manresa i Vilanova del Camí, ja ha estat convocada per fer la pretemporada amb el primer equip, tot i que Fernández es troba lesionada i Valeriano ja ha deixat el club.