El nou porter del FC Barcelona, l'holandès Jasper Cillessen, que va ser presentat ahir en societat al Camp Nou, va assegurar en roda de premsa que lluitarà per ser el porter del club blaugrana i discutir la titularitat a l'alemany Marc-André ter Stegen. Durant la seva presentació, el director del futbol professional, Albert Soler, va informar que l'holandès no podrà anar convocat amb el Barça aquest cap de setmana a Bilbao perquè no estarà a punt la documentació, que sí que arribarà dilluns. D'aquesta manera, com que Cillessen ha estat convocat amb la seva selecció, no apareixerà per la Ciutat Esportiva durant uns dies.

Operació sortida

El FC Barcelona va oficialitzar ahir les cessions de dos dels seus jugadors, el català Sergi Samper, que anirà al Granada, i el brasiler Douglas Pereira, que aquesta temporada jugarà a l'Sporting de Gijón.

Així ho va informar ahir el Barça, que va afegir que, en el cas del jugador català, el Granada assumirà tota la fitxa, però no en el cas de Douglas, ja que serà l'equip català el que pagarà íntegrament el seu sou. En ambdós casos, el Barça ha introduït una clàusula en la qual els dos equips estaran penalitzats si els dos jugadors no participen habitualment. Així doncs, el conjunt blaugrana veu satisfeta la necessitat de deixar marxar jugadors que no comptaven amb minuts i gairebé deixa per tancada la plantilla, a l'expectativa de la possible arribada de Paco Alcácer, que finalment ha estat convocat pel València en el partit que els enfrontarà demà contra l'Eibar i que allargarà uns dies la decisió final.