L'ICL Manresa recuperarà el proper 15 de setembre una tradició que feia nou anys que no s'esdevenia, la de disputar un partit de presentació al Nou Congost. Va ser el 26 de setembre del 2007, quan els manresans es van enfrontar a l'Olympiacos en un duel que va aixecar molta expectació, en què hi va haver polèmica per una amenaça de retirada de l'equip del tècnic hebreu dels grecs, Pini Gershon, i en què els hel·lens, amb homes com Woods, Macijauskas o Printezis, van vèncer per 80-92.

Enguany serà el Zenit de Sant Petersburg qui visitarà el Nou Congost el proper 15 de setembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Els aficionats que ja hagin renovat el seu abonament abans del partit hi podran entrar gratis. Els no socis, ho podran fer per preus que van dels 8 euros per als adults als 5 per als més petits de 23 anys. A partir de l'1 de setembre les entrades ja estaran a la venda.

El Zenit disposa de jugadors coneguts com el base Stefan Markovic, ex del València i l'Unicaja, el tirador Ryan Toolson o l'internacional rus Sergei Karàssev.