En espera del retorn del seu líder, el portuguès Cristiano Ronaldo, nomenat millor jugador d'Europa per la UEFA, el Reial Madrid rep a un Celta de Vigo ferit per la seva mala estrena a la Lliga, en caure derrotat pel recentment ascendit Leganés. Els de Zinedine Zidane no van acusar les absències importants de titulars per començar amb èxit el llarg camí al gran objectiu de la temporada, tornar a guanyar el títol de lliga. El tècnic francès va recuperant efectius a poc a poc i de moment contra el Celta ja té disponibles el portu-guès Pepe per a la defensa i al migcampista Luka Modric.

Serà després de l'aturada de la Lliga per partits internacionals quan al costat de Cristiano torni el costa-riqueny Keylor Navas. El portuguès Fabio Coentrao seguirà de baixa i el cas del francès Karim Benzema és una incògnita per aclarir. La seva lesió de maluc el segueix tenint al marge i amb una lenta evolució. A la infermeria es va sumar a última hora Isco Alarcón, que es va fer mal al turmell en l'últim entrenament.

El Celta anirà al Bernabéu a intentar donar la sorpresa amb la reincorporació de Cabral, que no va jugar el primer partit per una sanció disciplinària. L'Atlético visitarà el camp del Leganés amb la novetat del francès Antoine Griezmann, nomenat entre els tres millors jugadors de la UEFA, que no va poder jugar el primer partit de lliga per sanció. La Unión Deportiva Las Palmas rebrà el Granada després de la bona imatge davant el València i el magnífic debut de Livaja. Per últim, Vila-real i Sevilla tancaran la jornada en un partit que es preveu molt igualat entre els dos equips que juguen a Europa.