El Bike and Pons de Manresa va ser el gran triomfador de les tres hores de resistència de BTT que ahir a la tarda es va disputar a la zona del Nou Congost, ja que va imposar-se tant en la classificació masculina com en la femenina. A la prova, que s'ha convertit en tot un clàssic del calendari esportiu manresà de la festa major, va tenir la participació de 85 equips, amb un total de 200 corredors. La majoria d'equips eren de les comarques del Bages, el Lluçanès i el Berguedà, tot i que també n'hi havia d'Andorra, com l'equip de base del Purito Rodríguez.

La prova va començar a les cinc de la tarda i la sortida es va fer a l'estil Le Mans, és a dir, amb els corredors a una bona i les bicicletes a l'altra. En total hi havia 11 categories, que anaven des de la base (8-16 anys) fins a la categoria superior, que englobava els corredors que tenien més de quaranta anys.

Uns dels triomfadors de la jornada van ser el Bike and Pons-3 de Manresa, que va endur-se la victòria en l'absoluta fent un total de 27 voltes. El conjunt manresà va mantenir un duel bonic amb el segon classificat, que va ser l'Artés Bike-1, que també va fer el mateix número de voltes, mentre que la tercera i la quarta posició van ser per al BTT Triatló Lluçanès que va quedar molt a prop dels dos primers classificats de la competició.

També la victòria en noies

En la categoria femenina va repetir-se el triomf del Bike and Pons, que va cobrir el traçat amb un temps de 3 hores 4 minuts i 13 segons. Pel que fa a la resta de categories, l'equip Pérez va guanyar en la modalitat familiar; el Tornabikes en individual i l'Estrellats Team va imposar-se en júnior (3h.03.34).

Pel que fa a la categoria de més de 30 anys, la victòria final va ser per a l'Artés Bike-1, amb un temps de 3 hores 4 minuts i 39 segons, mentre que el Bike and Pons-2 va guanyar en MX i el Full Gas Team en Promoció. Pel que fa a la categoria de més de 40 anys, la victòria final va ser per al Mythic Cooffe 2, seguit del Triatló Sprint Club Andorrà 1. Per acabar, en la categoria superior la victòria final va ser per al Mythic Cooffe 1 seguit del Giro Sport Recvima en segona posició i de l'Olost, que va ocupar el tercer lloc.