L'atleta ceretà del Sant Julià d'Andorra Abdeslam Louah, subcampió Catalunya dels 1.500 metres, i la manresana de l'Avinent Mireia Via, subcampiona catalana júnior dels 800, van ser els vencedors de la segona cronoescalada al parc de Puigterrà batent els rècords de la primera edició. Sobre un traçat d'un quilòmetre amb un desnivell positiu de 100 metres, un total de 38 atletes van posar a prova la seva força física en una jornada matinal molt calorosa. Louah va mantenir un bonic duel amb l'atleta del Barça Francisco Roldan, actual campió català dels 1.500, a qui va superar per deu segons (02.44.9 per 02.54.6). El tercer lloc al podi va ser per a l'atleta de l'Avinent Khalid Kharbouch. En fèmines, Mireia Via va corroborar les bones sensacions cobrint el traçat amb un temps de 03.36.4. La segona i tercera posició van ser per a Berta Estragués i Meritxell Soler, també de l'Avinent, amb un crono de 03.45.3 i 03.48.9 respectivament.