La Unión Deportiva Las Palmas va confirmar la seva gran arrencada de la Lliga amb ple de punts i nou gols en dos partits, en passar per sobre d'un Granada caòtic en defensa, a qui l'atzar li havia permès igualar el partit al descans, per sucumbir després del mateix amb quatre gols encaixats.

Errors individuals i col·lectius del conjunt de Paco Jémez van ser aprofitats per un conjunt canari pletòric en el contraatac, davant d'un rival que, amb l'inconfusible segell de l'entrenador, va arriscar massa i va veure castigat el seu excessiu atreviment amb una golejada que dóna el liderat provisional als illencs.

El Zhar per partida doble, Kevin Prince Boateng, Momo i Araujo van anotar els gols dels locals, en què Jonathan Viera va repartir dues assistències i va liderar el seu equip.

Samper, que debutava com a titular, no va poder fer res per evitar la derrota del seu equip, que va aconseguir fer un gol a càrrec de Boga, d'un xut llunyà que va acabar a dins la porteria de Javi Varas. El Granada va arribar a Gran Canària en plena construcció, però, després d'aquest resultat, Jémez haurà de recompondre l'equip.

L'atzar va permetre al Granada entrar en el partit, però l'equip andalús va tornar a suïcidar-se després del descans amb desajustos defensius flagrants, difícils de veure en el futbol professional.

Primer va permetre un mà a mà de Dani Castellano que el lateral va desaprofitar davant Ochoa, i després va encaixar un gol en un servei llarg de Javi Varas que va donar a lloc a un dos contra dos, amb centre de Livaja i cop de cap de Boateng per sobre d'Ochoa .

L'alemany-ghanès, que va mostrar una samarreta de suport a les víctimes del terratrèmol d'Itàlia, es va retirar lesionat poc després.

Amb mitja hora per davant, Jémez va contribuir al caos en canviar al debutant Samper per Barral, i acabar de marxar al Granada en dues, ja que amb el canvi, es va trencar del tot el partit, convertit en una moneda a l'aire.

I la moneda va sortir creu per al Granada, quan El Zhar va castigar de nou als visitants amb un contraatac de llibre conduït per Jonathan Viera, i el marroquí va regalar després el quart gol a Momo.

Viera va fer el mateix amb Araujo perquè l'argentí signés el cinquè, i fins i tot Ochoa va evitar la mitja dotzena davant el mateix Viera.

Arribava el Granada a Gran Canària en plena construcció, però després d'aquest resultat, Jémez haurà de recompondre a un equip que ha quedat fet miques.