L'ICL Manresa va vèncer per quatre punts l'Actel Força Lleida, equip de LEB Or, en el primer partit de la seva particular pretemporada, en l'últim dia de l'estada que l'equip d'Ibon Navarro va fer a Vielha durant tota la setmana passada. El duel va ser igualat, un fet lògic tenint en compte la càrrega de treball físic que els bagencs han dut a terme durant tota la setmana, i també la lògica falta d'acoblament entre els seus jugadors, la majoria dels quals són nous a l'equip i també al país.

El principi ha estat molt erràtic en el tir, amb pilotes perdudes i un trist 3-2 en el marcador després de cinc minuts. L'ICL va sortir amb un equip inicial format íntegrament per nous fitxatges. Tres van aconseguir passar dels deu punts en aquest primer partit de l'any. Així, Pere Tomàs i Joe Trapani en van anotar 14 i Scott Suggs en va fer 12. El base serbi Aleksandar Cvetkovic va demostrar fases de bon lideratge i també la seva coneguda habilitat defensiva, amb uns contra uns davant de jugadors lleidatans. El segon base, Lluís Costa, també va excel·lir en aquest aspecte i ha aconseguit robar quatre pilotes.

Detalls de tots els jugadors

De la resta de l'equip, Suggs va ser el 2 i va generar joc en atac; Montañez va alternar la seva posició habitual amb la de base i Petar Aranitovic va mostrar tir i criteri. Pel que fa als ales alts, Pere Tomàs va mostrar-se actiu i Romaric va anotar un triple, va capturar un rebot ofensiu i va deixar una safata. Pel que fa als pivots, molta energia de Trapani, que va carregar el rebot ofensiu. Patrik Auda va aportar en les seves dues posicions habituals, de 4 i d 5. Andric va jugar per primer cop després d'un any i se li van veure bons moviments i Marjan Cakarun va anotar cistelles importants, com un 2+1 en el tram final de l'enfrontament. A més, i tot i que el resultat d'aquest partit no té cap importància, sí que va estar bé obtenir una victòria per iniciar la preparació, ni que fos contra un conjunt de categoria inferior.

L'ICL torna a casa, on s'entrenarà els quatre primers dies d'aquesta setmana abans d'afrontar dos partits en dos dies. Divendres, a les 12.30 hores, jugarà contra el València a Sant Julià de Vilatorta i l'endemà, a la mateixa hora i lloc, contra el Joventut.