El PSV Eindhoven, rival de l'Atlètic de Madrid a la fase de grups de la Lliga de Campions, va ser incapaç de superar el Groningen, que arribava a la quarta jornada de la Lliga holandesa com a cuer i sense sumar cap punt (0-0), mentre que l'Ajax, oponent del Celta a la Lliga Europa, va golejar al feu del modest Go Ahead Eagles (0-3).

El conjunt de l'exblaugrana Phillip Cocu va tenir una manca absoluta de gol, ja que fins i tot va fallar un penal, per mitjà de Luuk de Jong a prop del descans, així com altres nombroses ocasions.

Va jugar amb superioritat numèrica des dels 34 minuts, però ni així va poder evitar la primera ensopegada de la temporada, fet que el deixa a dos punts del líder Feyenoord. El quadre ajacied va sortir airós en la seva visita al Go Ahead Eeagles a l'Adelaarshorst de Deventer. Els blanc i vermells ja havien encarrilat la victòria abans del descans amb un doblet de Davy Klaassen.