L'alemany Nico Rosberg (Mercedes) es va imposar al Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1 a Spa-Francorchamps al davant de l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull) i el britànic Lewis Hamilton (Mercedes).

En una cursa moguda, Rosberg va liderar des del principi fins al final una cursa que li permet reduir punts davant el líder del Mundial, el seu company Hamilton. L'espanyol Fernando Alonso (McLaren) va acabar setè després d'haver estat quart en algun moment de la cursa.

Rosberg, que va aconseguir la seva vintena victòria a la Fórmula 1, continua segon a la general amb 223 punts, a nou de Hamilton, que en té 232, seguits de Ricciardo, amb 151, l'alemany Sabastian Vettel (Ferrari), amb 126, i el finlandès Kimi Räikkönen (Ferrari), amb 124. Després de Hamilton, que va sortir des del lloc 20 de la graella, van entrar a meta els dos Force India de l'alemany Nico Hulkenberg i el mexicà Sergio Pérez, quart i cinquè, respectivament, mentre que Vettel va ser sisè. El setè lloc va ser per a Fernando Alonso, que va sortir des de la penúltima posició de la graella, seguit dels finlandesos Valteri Bottas (Williams), vuitè, i Kimi Räikkönen (Ferrari), novè.

La zona de punts es va completar amb el brasiler Felipe Massa (Williams), mentre que l'holandès Max Verstappen (Red Bull) va quedar a les portes i va ser onzè, després de començar segon en una accidentada carrera. A més, el mexicà Esteban Gutiérrez (Haas) va ser dotzè en un gran premi en què l'espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso) va haver d'abandonar en la primera volta després d'una punxada i de resultar amb més danys al seu monoplaça.