El ciclista de Sant Fruitós Guillem Muñoz es va classificar quinzè al Campionat de Catalunya de Muntanya per elits. El corredor del Tomàs Bellès va participar en una cursa disputada per carreteres tarragonines, sobre un recorregut de 80 km, i amb sortida i arribada a Riudecanyes, Baix Camp.

El guanyador de la prova va ser Ivan Moreno que es va imposar als altres 130 ciclistes. El corredor del Benicàssim va fer un temps de dues hores, catorze minuts i trenta-nou segons.

El campionat de dissabte va tenir una petita incidència. I és que un cop passats dos dels ports de muntanya, la Teixeta i coll Roig, al pas per la localitat de Vinyols i els Arcs, una confusió dels motoristes va provocar que el grup principal es desviés fora del recorregut. A partir d'aquí, els jutges van decidir aturar la cursa i reprendre la marxa un cop separats d'un altre grup que per error se'ls havia ajuntat.

Tot i això, els jutges van decidir mantenir com a primers els que realment eren cap de cursa en el moment de la desviació incorrecta. Els que anaven davant es van disputar la cursa, guanyada per Moreno.