El Reial Madrid de bàsquet va anunciar ahir la incorporació nord-americà Othello Hunter les pròximes dues temporades. El pivot de 2,03 m d'alçada és un jugador molt físic i amb presència a la pintura gràcies a la seva potència i contundència. Hunter es caracteritza per ser un bon defensor, agressiu a la zona, i un gran rebotejador. En el darrer Top 16 de l'Eurolliga, Hunter va fer una mitjana de 9,7 punts, 6,4 rebots i 12,1 de valoració amb el seu antic equip, l'Olympiacós.

El pivot, amb arrels africanes, té una llarga carrera a Europa. Hunter ha jugat en equips com Olympiacós, Dinamo Sassari i Siena o Blancos de Rueda Valladolid a la Liga Endesa. Amb la camiseta del Valladolid, va disputar 19 partits i va fer una mitjana de 13,3 punts, 6,8 rebots, 1,2 assistències, 1,1 taps per un 14 de valoració. A la Liga Endesa, el seu millor partit el va firmar amb l'Estudiantes amb 31 de valoració, va anotar 19 punts i 12 rebots.

Hunter també va passar per la NBA, concretament pels Atlanta Hawks, entre el 2008 i el 2010. Amb aquest fitxatge, el Madrid tanca la plantilla d'aquesta temporada, formada per 14 jugadors