El jugador manresà Marc Garcia, millor jugador del darrer campionat europeu sub-20, va ser presentat ahir com a nou integrant de la plantilla del Reial Betis Energía Plus, l'antic Baloncesto Sevilla, equip al qual ha estat cedit durant dos anys pel FC Barcelona Lassa. Garcia, qui viurà la seva segona etapa a la lliga Endesa, després de la de fa dos anys al Bàsquet Manresa, va afirmar que "Sevilla és una gran oportunitat", ja que necessita "treballar, continuar creixent i saber fins a quin punt" pot arribar.

En l'acte de presentació hi havia el director esportiu del Betis Energía Plus, l'exinternacional Berni Rodríguez, qui va recordar que Garcia "ha estat internacional en les categories inferiors de la selecció amb diverses fites, entre aquestes l'or i el títol de MVP al recent europeu sub-20, que va guanyar Espanya. Té molt talent ofensiu, frescor i creiem que aquest serà un bon lloc perquè progressi".

El conjunt andalús, que va estar a punt de desaparèixer el mes passat, ha refet de manera força correcta una plantilla que només tenia un jugador, Nilkola Radicevic, de la temporada passada. Al final, també hi continuen Alfonso Sánchez i Bostjan Nachbar. Entrenats pel croat Zan Tabak, s'han reforçat amb homes d'experiència a l'ACB com Juanjo Triguero o l'ex de l'Andorra Vojdan Stojanovski.

Un altre dels jugadors que havien actuat a la lliga Endesa, en aquest cas a l'Unicaja, és el croat Luka Zoric, qui ahir també va ser presentat, amb Marc Garcia. Zoric va avançar que "donaré el màxim per ajudar l'equip. La temporada passada no vaig jugar igual que en les anteriors per diverses circums-tàncies, però faré tot el que pugui per dur a terme una bona temporada i guanyar molts partits".