El jove futbolista de Sant Fruitós Jan Oliveras es va proclamar diumenge campió de la World Challenge Cup del Japó amb el seu nou equip, el Barça infantil B. Els blaugrana van derrotar el conjunt japonès Omiya Ardija júnior per 1-0, i van deixar palès quin és l'ADN del Barça per superar el seu rival en la final de Tòquio.

A banda del triomf esportiu, els joves futbolistes culés van donar un gran exemple de comportament. I és que els blaugrana van consolar un per un els jugadors de l'Omiya quan aquests ploraven al final del partit per la derrota. Una situació que recorda la que van viure els barcelonistes la Setmana Santa passada al MIC (Mediterranean International Cup), aleshores infantils, quan abans de celebrar la victòria van donar suport als jugadors del Madrid, que havien derrotat per 2-0.

Per aconseguir aquest trofeu, Oliveras i els seus van derrotar el Sanfrece Hiroshima júnior en el debut al campionat per 4-0. Els autors dels gols van ser Toni Caravaca, Marc Jurado, Pol Muñoz i Iker Almena. Posteriorment, van superar el Kawasaki Frontale per 2-1 amb gol de Gavi i Xavi Planas. El tercer dels partits va ser el més còmode, ja que van guanyar el Kumamoto per 8-1, abans d'afrontar els quarts de final, on van superar el Ventforet per 4-0 amb dianes de Xavi Planas (2), Pau Segarra i el bagenc Jan Oliveras. A les semifinals, els de Sergi Milà i Òscar Hernández van guanyar amb el mateix resultat el Verdi Tokio, aquest cop amb gols de Marc Jurado, Pau Segarra, Xavi Planas i Iker Almena.

La gran final contra l'Omiya Ardija júnior va ser el partit més difícil de tots, ja que els japonesos no havien encaixat cap gol al torneig. Finalment, els blaugrana es van imposar gràcies a l'estil de joc de la casa, i van aconseguir el primer torneig de la temporada pel futbol formatiu amateur del Barça.