El capità albiceleste, Lionel Messi, no podrà jugar dimarts que ve davant Veneçuela en la vuitena jornada de les eliminatòries mundialistes sud-americanes per lesió, va confirmar el seleccionador de l'Argentina, Edgardo Bauza.

"Messi no podrà ser al pròxim partit, té una inflamació al pubis. Cal cuidar-lo", va dir ahir Bauza al canal TyC Sports després de l'entrenament de la selecció argentina. "El capità pateix un quadre de dolor inguinocrural, per la qual cosa no participarà en el proper compromís d'eliminatòries", detalla l'informe mèdic difós per l'Associació del Futbol Argentí, que afegia que Messi es va sotmetre a un tractament mèdic i kinèsic pel quadre de dolor inguinocrural durant el matí d'ahir i "seguirà amb indicació de repòs esportiu i no jugarà davant de Veneçuela", afegia el text.

Feliç de tornar a la selecció

El capità albiceleste, que tornarà a Barcelona, va dir que està "molt content" de jugar altre cop amb l'Argentina, de la qual havia dimitit al juny. "Quan vaig parlar amb Bauza i els nois no podia no tornar. Confio molt en aquest grup, estem fent les coses molt bé tot i les finals perdudes", va afirmar Messi, que va explicar el perquè de la seva renúncia: "començar un altre cop de zero se'm feia molt difícil. Però m'alegro de ser aquí novament". El blaugrana va explicar què el va fer decidir jugar el partit: "em fa molt mal el pubis, però volia jugar després de tot el caos que havia generat", va explicar Messi, que va disputar els 90 minuts i va marcar el gol de la victòria contra l'Uruguai tot i tenir aquestes molèsties, ja detectades pels metges del Barça, que ho van anunciar a partir d'un comunicat mèdic.