El CB Igualada va començar amb bon peu la seva participació a la Lliga Catalana EBA amb una victòria convincent contra un Mataró lluitador però que no va trobar l'antídot per aturar la bona feina dels pivots locals Edu Tejero, 19 punts i Miki Stobard, amb 18. El partit va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera, l'alt ritme i bon encert ofensiu dels locals va desestabilitzar del tot els del Maresme. L'Igualada mostrava una gran intensitat defensiva que dificultava els atacs del conjunt visitant i que feia que, a més, pogués dur a terme ràpides transicions d'atac que en moltes ocasions acabaven en cistelles fàcils. El resultat de 48-33 al descans era ben clar.

S'esperava que pogués arribar la reacció del Mataró i aquesta va succeir al tercer quart. Els anoiencs van patir una davallada, segurament lògica, tenint en compte que ens trobem en plena pretemporada, i els mataronins van començar les diferències.

És ben cert, però, que en cap moment va fer la sensació que poguessin reaccionar. L'Igualada va saber mantenir el cap fred al tram final de l'enfrontament.