Dues de les favorites per classificar-se per al proper Mundial de Rússia, Alemanya i Anglaterra, van començar de manera ben diferent el seu camí en la fase de classificació, tot i que les dues amb triomf. Els alemanys van derrotar amb solvència Noruega (0-3), amb dos gols de Müller i un de Kimmich, i van deixar ben clar que són els favorits per ocupar l'únic lloc d'accés directe a la Copa del Món. Encara més perquè els seus dos oponents més forts, la República Txeca i Irlanda del Nord, només van empatar a zero. En l'altre partit, San Marino, 0- Azerbaidjan, 1.

Per contra, Anglaterra va haver d'esperar al minut 95 per superar Eslovàquia amb un gol afortunat d'Adam Lallana. En el mateix grup, Escòcia va vèncer per 1-5 Malta, amb un triplet de Snodgrass, i Lituània i Eslovènia van empatar (2-2). Cap d'aquests rivals no ha de fer perillar la classificació anglesa.

En l'altre grup que es va jugar ahir, Dinamarca és el primer líder, en superar Armènia per 1-0, amb gol d'Eriksen. La sorpresa va ser l'empat de Montenegro a Romania, amb una anotació de Stevan Jovetic, que va igualar la de Popa. A més, Stanciu va errar un penal al minut 94. En el tercer partit, Polònia només va poder empatar (2-2) a Kazakhstan.