El davanter del Barcelona Lionel Messi "baixarà la càrrega d'entrenaments durant els pròxims dies", per evitar agreujar la lesió que pateix al pubis, segons han confirmat aquesta tarda els serveis mèdics del club català.

Messi, que va aterrar ahir a la capital catalana després d'abandonar la concentració amb la selecció argentina, s'ha sotmès avui a diferents proves mèdiques que ha confirmat que "les molèsties en l'adductor esquerre persisteixen", segons han informat els metges del conjunt blaugrana.

El '10' va marcar el gol del triomf davant l'Uruguai (1-0) dijous passat, però va acabar "adolorit", com ell mateix va reconèixer després del partit, i ja no va viatjar a Mèrida per enfrontar-se a Veneçuela amb l'albiceleste.

"El capità pateix un quadre de dolor inguinocrural, pel que no participarà en el pròxim compromís d'eliminatòries", detallava llavors l'informe mèdic difós per l'Associació del Futbol Argentí (AFA).

La malaltia que pateix Leo Messi al pubis aconsella no forçar perquè la seva lesió no vagi a més. "L'evolució d'aquestes molèsties marcarà la seva disponibilitat per als pròxims partits", conclou l'informe mèdic del club català.

Per tant, sembla pràcticament descartada la presència del crac de Rosario al partit de Lliga que el Barcelona disputarà dissabte que ve (20.30 hores) davant l'Alabès al Camp Nou.