La Pirinaica va guanyar el primer partit de la temporada després d'imposar-se al Cardona amb un solitari gol en els primers minuts de joc. Els jugadors locals van sortir molt bé des d'un inici davant d'un Cardona expectant. Al minut 13 i després d'un córner els locals s'avançaven en el marcador.

El partit va continuar amb un alt ritme de joc i amb molta intensitat. Els visitants van començar a pressionar una mica més amunt però els locals aguantaven bé les envestides dels rivals.

A la mitja part el resultat era favorable als jugadors de casa, 1-0. A la represa la dinàmica va canviar. Els cardonins van sortir amb moltes ganes i van atacar més. La Pirinaica no va poder sentenciar el partit després de fallar un parell de contraatacs però els visitants tampoc van aconseguir marcar el gol de l'empat. La setmana vinent la Pirinaica visitarà el Sant Fruitós i el Cardona rebrà el Joanenc.