La formació veterana de l'Avinent Club Atlètic Manresa va tornar a demostrar la seva gran qualitat, ja que va acabar en la segona posició de l'European Masters Athletics Teams Meeting, una competició que es va dur a terme a la localitat italiana de Gavardo, concretament a l'Stadio Comunale Karol Wojtyla.

L'equip ASD Sued Tirol Team Club, amb 18 punts, va ser el guanyador del campionat i l'únic que va poder superar les manresanes, que en van fer 22. L'Assi Giglio Rosso Firenze va completar el podi amb un total de 23 punts.

El conjunt bagenc va obtenir dues victòries en la competició. La primera la va obtenir la sallentina Eulàlia Torrescasana en la prova dels 400 metres llisos, en la qual va marcar un registre de 1'03''10. Per altra banda, la segona la va assolir el quartet de relleus de 4x400 metres, format per Sílvia Cortés, Loli Jiménez, Lita López i Torrescasana, que va guanyar amb un temps de 4'18''53.

Lita López, a més, va completar els 200 metres tanques en la segona posició i va aturar el cronòmetre en 30''23, un nou rècord absolut de les Illes Balears. També va ser tercera en la llargada en fer un salt de 4,83 metres. El darrer podi manresà va ser el de Lourdes Rossinyol en llançament de pes, prova en la qual va ser tercera.

En el quart lloc van acabar Sílvia Cortés en els 100 metres (amb un registre de 13''84), Manela Martínez en els 1.500 metres (amb un temps de 5'48''82) i Carme Bes en javelina (amb un llançament de 24,11 metres). Finalment, Loli Jiménez en alçada i el relleu 4x100 van obtenir la cinquena plaça.