Tal com era d'esperar, les proves mèdiques que se li van fer ahir a Leo Messi, arran de les molèsties al pubis que el van obligar a abandonar la concentració de la selecció argentina, no van aclarir si el jugador podrà actuar dissabte en el partit de lliga entre el Barça i l'Alabès. El comunicat que va emetre el club blaugrana va ser lacònic, com sol ser sempre, malgrat que almenys va explicar el mal que pateix a l'adductor i també va traslladar què cal fer a partir d'ara perquè el davanter es recuperi.

El millor per a l'aficionat, però, va ser la nota que el mateix jugador va penjar a les xarxes socials. En ella deia que "tot està bé, he d'abaiar el ritme i seguir recuperant-me amb fisioteràpia, però no és res preocupant. Gràcies a tot pel vostre suport". D'aquesta manera, la clau es troba a reduir la càrrega de treball del davanter.

Així, a partir d'avui, se suposa que Messi es començarà a exercitar a part del grup, a un ritme inferior, per tal de no fer augmentar les molèsties. Aquestes van aparèixer ja en el partit de lliga contra l'Athletic i el jugador va viatjar a Argentina, per ser present en el partit contra Uruguai, amb l'avís del Barça que millor que no saltés al camp. Ho va fer i va sortir-ne perjudicat, tot i que anímicament va quedar reforçat pel gol de la victòria que va anotar. Ja no va ser convocat pel seleccionador, Edgardo Bauza, per al partit que l'equip albiceleste ha de jugar la propera matinada a Veneçuela. Al Barça no hi ha gaire preocupació per la lesió, i el jugador podria ser reservat dissabte per poder iniciar la Champions la setmana vinent contra el Celtic.

Torna Iniesta

D'altra banda, Andrés Iniesta va incorporar-se ahir a la tarda als entrenaments després d'unes setmanes recuperant-se de la lesió al genoll dret que es va fer al partit d'anada de la Supercopa al camp del Sevilla i que encara no li ha permès debutar a la lliga. El manxec encara no té l'alta mèdica i també podria ser reservat en el partit de lliga, per tal que iniciï amb força la competició europea.