Bruno Hortelano ha estat ingressat d'urgència després de tenir un accident de trànsit. El plusmarquista nacional de 100 i 200 metres està sent operat de greus ferides a la mà, amb diversos ossos i tendons trencats. Hortelano també ha patit un cop al cap, però pel que sembla no és greu. El seu representant, Alberto Armas, ha desmentit que hi hagi risc que se li apunti la mà.

"És fals que puguin amputar-li la mà. Sí que és cert que el major contratemps ha estat a la mà dreta. I de fet l'han hagut d'operar d'urgència. Però no corre risc d'amputació. Té diverses fractures en alguns dits i algun tendó trencat, a més de pèrdua de massa muscular, però no corre risc la mà ", ha dit. Fonts mèdiques han confirmat que Hortelano conservarà la mà dreta.

L'atleta de 24 anys, que està ingressat a l'Hospital Doce de Octubre de Madrid, viatjava en el seient del copilot en el moment de l'accident.

Segons han informat a Europa Press fonts del 112, un home de 24 anys va quedar amb una mà destrossada després que el turisme en què viatjava hagi xocat amb la tanca central de la A6.

L'accident va tenir lloc al quilòmetre 27, sentit sortida, quan un vehicle va perdre el control i va impactar contra el centre de la via. Al cotxe hi viatjaven dues persones i una d'elles, Hortelano, va patir ferides a la mà dreta, que va quedar "catastròfica". L'altre ocupant del vehicle ha resultat il·lès.

El SUMMA el va estabilitzar i el va portar al Hospital 12 de Octubre en estat greu. Al lloc del succés van haver d'acudir també dues dotacions de bombers de la Comunitat.