El porter alemany Marc-André ter Stegen va ser el primer internacional a incorporar-se als entrenaments del Barcelona, i ahir al matí ja va treballar a les ordres del tècnic del conjunt blaugrana, Luis Enrique Martínez, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ter Stegen va ser titular en l'amistós contra Finlàndia i suplent ahir de Manuel Neuer contra Noruega, en el primer partit classificatori per al pròxim Mundial de Rússia i avui ha tornat a la feina amb el Barça.

Abans d'ell es van reintegrar a la disciplina blaugrana l'argentí Lionel Messi i el portuguès André Gomes, però tots dos van anticipar el seu retorn de la concentració amb les seves respectives seleccions en estar lesionats. Messi es va sotmetre a proves mèdiques que van confirmar les molèsties que arrossega a l'adductor esquerre i Gomes va tornar amb una contusió muscular a la cama dreta. Al costat d'Andrés Iniesta, que segueix recuperant-se d'una distensió al seu genoll dret, són dubte seriós per al partit de Lliga que el Barça disputarà dissabte que ve a les 20.30 hores al Camp Nou contra l'Alabès.

Entre avui i demà, l'asturià recuperarà tots els jugadors per preparar aquest partit, entre ells, la novetat de Paco Alcácer, que podria debutar si Messi està lesionat, i Sergi Roberto, una de les sensacions i revelacions de la selecció espanyola, que va marcar un gol.