L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Navàs, juntament amb les entitats esportives del municipi, va organitzar el passat diumenge la Festa de l'Esport, que es va dur a terme a les piscines de l'Alzineta. Sota el lema "Tothom hi juga", l'acte va tenir com a protagonistes els esportistes locals que durant aquest 2016 han tingut un paper important en el món de l'esport. Per congratular la seva feina, els regidors Sara Cortina i Agustí Serra i l'alcalde del poble, Jaume Casals, van entregar-los un diploma a cada un d'ells.

Els primers en ser reconeguts van ser els corredors Adrià Duarri i Josep Roset, que van destacar en el Campionat Maqui i en les curses de Quilòmetre Vertical i que també van ser presents en el Campionat d'Espanya de Quilòmetre Vertical. En natació van rebre diploma i obsequi Gabriel Jan i Jana Torreblanca, del Club Natació Minorisa, però formats al Club Natació Navàs, per la seva participació als campionats de Catalunya i Espanya.

També van ser distingits els membres de l'equip benjamí del Club Esportiu Navàs, campions de la seva categoria. Una altra de les formacions reconegudes va ser la de l'equip de Fit Kid de l'Eix, que va destacar en el Campionat del Món celebrat a Itàlia.

El darrer dels reconeixements va ser per al ciclista professional Jordi Simón, de l'equip polonès Verva ActiveJet. Simón ha aconse-guit la tercera plaça del Campionat d'Espanya de ruta, que es va disputar a final de juny i en què va tenir possibilitats de victòria fins al final, així com una setena posició en la primera etapa de la Volta a Catalunya i diferents llocs de mèrit en el Tour de Croàcia, les Ronde de Suïssa i Polònia, el Tour de la República Txeca i la Clàssica d'Hamburg.

Les entitats col·laboradores també van rebre un diploma i es va reconèixer la feina del Club Esportiu Navàs, que enguany celebra els cent anys de vida. La festa va finalitzar amb un sopar a la gespa de les piscines municipals organitzat pel Futbol Sala Navàs.