Els atletes del CN Minorisa Miqui Riera i Núria Noguera van destacar en el campionat de Catalunya infantil entre una gran participació de triatletes del club natació Minorisa-Farmàcia Rosa Arroyo i del club Ateneu les Bases de la capital bagenca.

Riera va aconseguir el bronze masculí en fer la cursa en 24 minuts i 48 segons. Núria Noguera va aconseguir la tercera posició femenina en acabar en 28 minuts i 39 segons. També molt bona actuació de Sergi Àlvarez, 5è classificat, amb un temps de 26 minuts i 9 segons. Marc Fernández, desè, Oriol Montiel, catorzè, i Nil Fenoy, dinovè, també van participar en la cursa.

D'altra banda, també es va disputar el Campionat d'Espanya de Triatló en distància olímpica, en el qual Marc Comellas, Jordi Vidal i Armando Redondo, també del CN Minorisa, van participar en els seus grups d'edat. Comellas, va acabar tretzè en la franja entre 30 i 34 anys, amb un temps de 2h 05'58"; Vidal va tardar 2h 09'27" i va acabar en 22a posició en l'edat entre 35 i 39 anys; i Redondo va aconseguir el bronze en la franja entre 50 i 54 anys amb un temps de 2h 09' i 45". El callussenc del Minorisa Arnau Montiel va tenir un excel·lent debut, ja que va aconseguir ser 35è en la categoria júnior.