El Manchester United de Mourinho vol els serveis de Gareth Bale. El conjunt anglès insisteix amb el gal·lès tot i que la seva renovació amb el Reial Madrid va per bon camí. Per això li hauria posat sobre la taula un salari astronòmic de 20 milions d'euros per temporada, segons apunta OKdiario. Actualment, Bale té un salari de 10 milions d'euros, i en la negociació per la seva renovació en demana 17, una quantitat que el United superaria amb els 20 milions que li ha ofert. El Madrid no negociarà la venda de Bale i es remet a la desmesurada clàusula de rescissió del futbolista (1.000 milions) per deixar-lo sortir.

Gareth Bale, però, està centrat amb el Madrid, tal com va demostrar ahir, en un acte promocional a la capital espanyola, on va repassar l'actualitat madridista i del seu país: "quan ets al Reial Madrid sempre somies en gran. Intentarem fer-ho el millor possible i guanyar tot el que puguem. Qualsevol torneig que juguem l'intentarem guanyar, i a la Copa, la Lliga i la Champions anirem a totes. Intentarem guanyar-ho tot", va manifestar el gal·lès.

Finalment, Bale va parlar sobre la seva selecció: "l'Eurocopa va ser un moment impressionant en la meva carrera. És una cosa que mai oblidaré. Vam fer història pel nostre país i volem ser a Rússia".