El Centre d'Esports Manresa no va poder començar la lliga amb un resultat positiu, i diumenge passat va perdre al Nou Estadi per 0-1. Per al tècnic Dani Fernández, "va ser un resultat fruit de la fatalitat, vam ser desafortunats en un partit que podíem haver guanyat, o bé, com a mínim, empatat". Aquesta tarda (a les 19 hores), el CEM visitarà un Masnou que va descendir des de la Tercera Divisió la temporada passada i que és un dels favorits per ser als llocs capdavanters. De tota manera, va caure per 5-2 en el partit contra l'Horta, el cap de setmana passat.

Fernández es mostra content de la feina dels seus jugadors: "estem treballant bé i hem de tenir molta confiança en nosaltres". El tècnic mantindrà a la porteria Romans: "la jugada del gol amb el Lloret va ser de mala fortuna i ell va errar com a conseqüència del joc que vull, valent i al primer toc". Dani Fernández espera que el Manresa mantingui els grans registre com a visitant del curs passat: "durant la pretemporada a fora he vist molt més alliberat l'equip". Són baixes per a avui els lesionats Josep Corbi, Darío i Sergi Solernou, i entren a la convocatòria dels manresans tant Clop com Jonny.

Per la seva banda, l'Avià, que va ajornar el partit amb l'Andorra de la primera jornada, rep avui a les 17 hores el Sants. L'entrenador del conjunt avianès, Edu Berrocal, va comentar que "pensava que ens podia perjudicar començar més tard que els altres, però la veritat és que veig que el descans extra que hem tingut ha estat profitós. Vaig veure el Sants en la seva victòria per 2-1 sobre el Farners, i destaca per una defensa molt sòlida, amb cinc homes que cometen errades mínimes. A més, al davant disposa d'un jugador com Navarro, que és un perill constant i assegura uns 20 gols per temporada". Berrocal té les baixes de Criado i Lariño

Al grup 2 de Primera Catalana, el CF Igualada va tenir un debut amb relliscada a casa, i va perdre per 0-1 amb el Balaguer. Ton Mayor, que ha retornat a la banqueta de les Comes, va lamentar que "vam tenir ocasions de marcar i no hi va haver manera. Tot i així, veig l'equip en molt bona línia, no hi ha nervis". Demà, la sortida serà al terreny de joc del San Cristóbal. Mayor va declarar que "hi anem amb el màxim respecte, tots els camps de la categoria són molt difícils, encara que sigui d'un equip acabat d'ascendir com és el cas del San Cristóbal. Segur que no ens ho posarà fàcil, però nosaltres volem puntuar". Els egarencs van arrencar un empat (2-2) del camp del Reus Deportiu B.