El Club Esportiu Navàs celebra aquesta temporada els 100 anys d'història. Els actes de celebració van començar amb el partit que va enfrontar el primer equip de futbol del Navàs contra el Juvenil A del Barça, i tindran el dia àlgid el proper dissabte 24 de setembre amb una arrossada popular i amb l'estrena del nou himne del club, així com el reconeixement dels presidents que han encapçalat l'entitat durant tants anys.

La Penya Barcelonista de Navàs, com a ambaixadora del Barça al poble, va voler donar, abans de començar el partit, la benvinguda al representant de la Junta Directiva del club, Josep Castellà, al qual se li va fer entrega d'una reproducció en cartó ploma del quadre de la història del Barça i de la Penya que va pintar, a principi de temporada, l'il·lustrador local Jaume Gubianas. El representant del club també va fer entrega d'uns detalls, així com d'una placa commemorativa, al president del CE Navàs, Josan Pérez, i a la regidora d'esports, Sara Cortina. Un cop els jugadors van saltar al camp, també va haver-hi foto de grup entre els dos equips i els membres de la Penya Blaugrana.

Una diada per recordar, amb un camp municipal de La Devesa vestit per a les grans ocasions, ple de públic navassenc amb ganes de veure el seu equip jugar contra les futures estrelles del Barça i que va gaudir d'allò més veient com els jugadors locals competien contra el filial blaugrana. Malgrat el resultat, un contundent 0 a 6, els jugadors van reconèixer que va ser una experiència irrepetible pel bon ambient i l'esperit esportiu i festiu de la jornada.