El jove finlandès Joel Phjanpalo, de 21 anys, va ser el protagonista de la jornada d'ahir a la Bundesliga. El jugador del Bayer Leverkusen va saltar a la gespa del BayArena al minut 72, quan el seu equip perdia per 0-1 davant l'Hamburg, cosa que implicava la segona derrota en dos enfrontaments. Però el nòrdic va sortir amb el punt de mira afinat, i en un tres i no res va capgirar el partit amb un hat-trick. La igualada, al 79, i els gols triomfals, en un temps afegit apoteòsic (minuts 91 i 94). També va ser una bona jornada per a l'Hertha de Berlín, que va vèncer al camp de l'Ingolstadt (0-2) i es manté al capdavant de la classificació empatat amb el Bayern de Munic. L'altre gran favorit, el Borussia Dortmund, va ensopegar al camp del RB Leipzig (1-0), a causa d'un gol de Keita al minut 89.