El Reus Deportiu es manté invicte després de quatre jornades de lliga, gràcies a l'empat que va aconseguir ahir a casa davant el Numància (1-1), en un partit que va tenir de tot. Els catalans sumen ara 6 punts, amb una victòria i tres empats en la seva estrena a la segona màxima categoria del futbol espanyol. La primera meitat va ser de clar domini català, però sense punteria per transformar aquesta superioritat en un avantatge al marcador. Això ho van aprofitar els visitants, que a l'inici de la represa es van avançar amb un gol de Medina. La cosa no pintava bé per al Reus, però va millorar al minut 64, quan Regalón va ser expulsat per doble amonestació. Només 4 minuts després, Vaz va anotar l'empat pels locals. Els visitants van patir una expulsió més, la de Valcarce al minut 92, però els locals van ser incapaços d'aprofitar la seva superioritat numèrica.