El Martorell Solvin, l'equip vinculat de l'ICL Manresa, va iniciar la seva participació al grup 5 de la Lliga Catalana EBA amb una treballada victòria a la pista del Santfeliuenc, que va derrotar per un resultat de 70-87.

Els jugadors martorellencs van agafar les regnes del matx en els primers compassos, però els locals van aprofitar els errors del rival per completar transicions ràpides i acabar el primer quart amb quatre punts d'avantatge (22-18). Els homes dirigits per Adrià Alonso no tenien prou intensitat per aturar les cistelles fàcils del rival.

En el segon període, els de Sant Feliu de Llobregat es van situar vuit punts per sobre, però els del Baix Llobregat Nord, que no van estar gens encertats en el llançament exterior, van fer un gran treball en l'aspecte defensiu i van aconseguir situar-se per davant en el marcador a la mitja part de l'enfrontament (42-44).

En la segona meitat del matx el Martorell Solvin va recuperar la punteria i va anotar dos triples gairebé consecutius al principi de la mateixa. Aquest fet, juntament amb la defensa, van permetre al conjunt visitant entrar en els deu darrers minuts de partit amb cinc punts d'avantatge (57-62). Per tant, el matx estava ben encarat pels martorellencs, però encara estava tot per decidir.

En el darrer quart, els jugadors d'Adrià Alonso, liderats per un Cristian Oliva que va fer 22 punts i va ser el màxim anotador del partit, es van arribar a posar nou punts per sobre, però els locals no es van rendir i van retallar les diferències fins a cinc punts de desavantatge. Tot seguit, els del Baix Llobregat Nord van prémer l'accelerador de forma definitiva i el Santfeliuenc no va poder igualar el ritme. En els darrers segons, un triple de Martín, que acabava d'entrar a la pista per primera vegada en l'encontre, va situar el 70-87 definitiu i va donar al Martorell Solvin la primera victòria oficial de la temporada.

En la darrera jornada del grup, els martorellencs jugaran a la seva pista davant el Cerdanyola, en un matx que es disputarà el proper diumenge 18 de setembre a partir de les 12.30 del migdia. En cas de victòria o derrota per un o dos punts de diferència, els nois d'Adrià Alonso es classificaran per als quarts de final de la competició, que es disputaran del dimarts 20 al dijous 22 de setembre.