El Manresa FS va fer la presentació oficial davant del seu públic en un Pujolet molt ple abans de disputar la 38a edició del Trofeu les Codines. La calor va fer acte de presència, i això va perjudicar clarament el joc d'ambdós conjunts durant el transcurs del partit. L'equip manresà va plantar cara davant del poderós Barça B, però va acabar cedint en els darrers cinc minuts del partit a causa de les errades provocades pel cansament.

Els manresans van començar molt bé i, després d'una gran finalització, Gordillo va encetar el marcador amb el primer gol. El partit va continuar molt equilibrat i cap equip era superior al contrari. En un error defensiu dels bagencs, els blaugrana van aconseguir empatar mitjançant el manresà Roger Bermusell. Semblava que s'arribaria al descans amb l'empat a 1 gol, però en els darrers 20 segons de la primera meitat la cosa es va torçar. Els àrbitres no van xiular una falta clara a favor dels manresans que hauria suposat un doble penal. En la continuació de la jugada, quan quedaven 10 segons per acabar, els visitants van aconseguir marcar l'1-2.

A la represa, ambdós conjunts van baixar la intensitat a causa de la calor que feia al Pujolet. Durant els primers 15 minuts de la segona meitat, els barcelonins no van crear cap ocasió clara de perill. Després d'un penal, el Barça B va ampliar les distàncies en el marcador amb l'1-3. Els manresans no van saber reaccionar i, després d'una altra errada defensiva, els visitants no van perdonar i van aconseguir sentenciar el partit amb l'1-4. En el darrer minut del partit i amb els bagencs físicament molt cansats, una nova errada va provocar que els visitants ampliessin el resultat fins a l'1-5.

Just abans de finalitzar el partit, el manresà Asis va aconseguir marcar el 2-5 definitiu des del doble penal. Demà els jugadors manresans jugaran a les 21.30 de la nit el darrer partit de la pretemporada davant del Cover Premià.

Dissabte, els jugadors manresans disputaran el primer partit de la segona divisió B davant l'actual campió de lliga, el C.C.R. Castelldefels, i amb la moral alta.