La manresana Mireia Badia va obtenir una sisena i una cinquena plaça en l'última cursa del Campionat del Món d'Enduro, que es va disputar a la localitat francesa de Cahors. Amb aquests darrers resultats, la bagenca va acabar el mundial en el sisè lloc, amb un total de 60 punts. La primera va ser la corberenca Laia Sanz, que en va obtenir 144.

En la jornada de dissabte Badia va ser sisena a causa d'una penalització de deu minuts que li va ser imposada per tornar a l'assistència a reparar un problema amb el dipòsit de la benzina de la moto. Pel que fa a diumenge, la manresana va ser cinquena i va quedar a 22 segons del quart lloc.

En acabar les dues proves, Badia va declarar que "l'actuació d'aquest cap de setmana és molt satisfactòria. Sense la penalització, dissabte hauria acabat cinquena, i en la segona cursa he millorat i he estat a prop del quart lloc. A més, el tercer lloc a la darrera especial ha estat important, ja que reflecteix la meva progressió i que he anat de menys a més". Sobre el seu primer any al mundial, la manresana explica que "ha estat una experiència molt valuosa. Poder competir amb les millors és un luxe que m'ha ajudat a progressar i a veure que encara hi ha molta feina per fer. L'experiència acumulada serà vital per afrontar els campionats estatal i català d'enduro".

Ara, la bagenca està a l'expectativa de saber si ha estat triada per acompanyar Laia Sanz a l'equip espanyol d'enduro que participarà als 6 Dies que es disputaran a Navarra de l'11 al 16 d'octubre.