L'equip femení del CERRR Igualada va aconseguir una meritòria tercera posició en la cinquena edició de l'Aquatló de Cunit, una prova que es disputa en la modalitat esprint i que és puntuable per a la Lliga Catalana de Clubs. La competició, que va constar de 2,5 quilòmetres d'atletisme, 1.000 metres de natació i 2,5 km més de cursa a peu, va tenir un total de 250 aquatletes participants en totes les categories.

En la categoria masculina, el vencedor absolut va ser Albert Parreño, de l'equip Fasttriatlon, que va aturar el cronòmetre en 32 minuts i 17 segons. Pel que fa als sis representats del club igualadí, Oriol Marimon va ser el millor de tots ells, ja que va obtenir un 29è lloc (amb un temps de 38:09). Per la seva banda, Joel Sibila va ser 32è (38:35), Sergio Burón 67è (42:35), José Francisco Muñoz 73è (43:36), Jaume Valls 132è (51:24) i Salvador Ponce 142è (53:44). Finalment, en la competició per equips els nois anoiencs van finalitzar la prova en la desena posició.

En la categoria femenina, la participant més ràpida a completar el recorregut va ser Anna Flaquer, també del conjunt Fasttriatlon, que va marcar un registre de 36 minuts i 46 segons. Pel que fa a les nou aquatletes del CERRR Igualada, Núria Pubill va obtenir la vuitena posició a la classificació (amb un temps de 42:47), i Assumpta Castelltort va ser 18a i primera en la categoria veterana 2 (amb un registre de 46:21). Per la seva banda, Carol Maldonado va ser 23a (47:58), Gemma Casulleres 39a (52:21), Mònica Torra 46a (55:02), Mireia Vidal 54a (1:00:13), Rosa Maria Giberga 55a (1:02:07), Isabel Castaño 57a (1:02:31) i Mercè Subils va obtenir la 62a posició (1:19:37).