Les fortes pluges caigudes ahir a Manchester van obligar suspendre el partit entre el City de Guardiola i el Borussia Monchengladbach a l'Etihad Stadium, que va quedar negat d'aigua.

Després d'examinar l'estat de la gespa i les condicions meteorològiques i de consultar amb els respectius entrenadors, Pep Guardiola i André Schubert, l'àrbitre holandès Björn Kuipers va decidir la suspensió del duel corresponent al grup C, que es jugarà avui a l'horari de 3/4 de 9 del vespre.

Pel que fa a l'Atlètic de Madrid, van aconseguir els tres primers punts doblegant el PSV a domicili, per un mínim 0 a 1. El gol el va marcar Saúl al minut 43, poc abans del descans. Va destacar sobre manera l'actuació del porter Oblak, que va evitar el gol local diverses vegades i sobretot va aturar un penal al mexicà Guardado.