Luis Enrique arriscarà en la primera visita del Barça de la seva història a l'estadi Butarque de Leganés, ja que prescindirà d'una peça fonamental en el seu onze titular, Sergio Busquets. Aparentment, l'asturià vol fer descansar al de Badia, pensant en el partit de dimecres contra l'Atlètic. L'entrenador blaugrana també ha deixat fora de la llista els laterals suplents, Digne i Aleix Vidal, així com Jordi Massip. Tot i això, sí que tindrà Messi, Neymar i Suárez. El trident és una garantia per als culers. Ja ho van demostrar la temporada passada (131 gols la temporada passada, 122 en l'anterior) i també en el darrer partit davant el Cèltic a la Champions. A més, els culers recuperen per a la lliga la seva peça angular, Andrés Iniesta, lesionat des de la Supercopa d'Espanya amb el Sevilla.

L'alineació de Luis Enrique podria modificar-se tenint en compte que dimecres l'equip tornarà a jugar contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. Tot fa pensar que davant el Leganés són set els jugadors que semblen tenir la seva presència assegurada: el trident, el porter Ter Stegen, Piqué i els laterals Sergi Roberto i Jordi Alba, sense recanvi natural a la baqueta. Mascherano és el més ben situat per fer parella amb Piqué en l'eix de la defensa, tot i el bon rendiment d'Umtiti en els primers partits de la temporada. Al mig del camp la situació és més confusa. L'absència de Busquets deixa un panorama d'incògnites i interrogants, en una posició on fins a sis jugadors podrien jugar-hi: Iniesta, Rakitic, André Gomes, Denis Suárez, Rafinha i també Arda Turan.

Davant, els blaugranes es trobaran amb un Leganés ambiciós i sense complexos. Els d'Asier Garitano vénen de perdre amb l'Sporting, però les anteriors jornades van ser capaços de sumar quatre punts contra el Celta i l'Atlètic de Madrid, sense encaixar cap gol en els dos partits. El tècnic del Leganés tindrà disponibles tots els seus futbolistes i pot introduir novetats en el seu onze titular.