El Manresa FS enceta aquest dissabte una nova temporada, l'onzena consecutiva, a la Segona B (categoria de bronze estatal). I ho fa al Pujolet, rebent la visita de l'actual campió, el CCR Castelldefels. Un partit que es preveu trepidant, malgrat que els dos conjunts no es troben encara en el seu punt àlgid pel que fa a l'aspecte físic. El calendari inicial es preveu molt dur per als manresans en una categoria, enguany amb setze equips, que es preveu molt igualada. L'objectiu del Manresa FS és lluitar per les primeres places i aconseguir un dels tres llocs per a la Copa del Rei de la temporada següent.

El precedent dels tres darrers partits entre el Manresa FS i el CCR Castelldefels parla de dos resultats molt igualats i un, fins i tot, va suposar l'eliminació del CCR a la Copa Catalunya amb victòria manresana a domicili, precisament pocs dies després de ser golejat a la lliga, també a Castelldefels.

El conjunt dirigit per Jordi Rozas disposarà de tots els seus efectius, un cop recuperats els lesionats Alejandro i Said. En aquest sentit, la pretemporada ha respectat força l'equip manresà.

Si bé la temporada passada el CCR Castelldefels ja disposava d'una plantilla d'alt nivell, per a aquest nou curs ha incorporat dos jugadors més, Guille Aubach i Pau López, aquest procedent del Birmingham anglès. L'actual campió de lliga ha renovat la majoria de la seva plantilla amb jugadors contrastats com Juan Carlos Alba, l'exjugador del Manresa FS Marc Mármol o bé el porter Isaac Fernández. Toni Torres continua dirigint l'equip.