L'alemany de Mercedes, Nico Rosberg, va ser el dominador dels lliures d'ahir pel Gran Premi de Singapur. Rosberg, que ve de guanyar les dues últimes carreres a Bèlgica i Itàlia, va marcar el millor temps en la segona sessió d'entrenaments del circuit nocturn. La segona posició va ser per al pilot finès de Ferrari, Kimi Raikkonen a només 275 mil·lèsimes de l'alemany. I per redere, els dos pilots de Red bull, Max Verstappen, que va ser tercer a 380 mil·lèsimes de Rosberg, i Ricciardo, a 405.

El triple campió del món i actual líder del Mundial, Lewis Hamilton, tan sols va poder ser setè, a segon i mig del seu company d'escuderia, que l'avantatja amb només dos punts en la general del campionat. El britànic va finalitzar la sessió mitja hora abans del previst per un problema hidràulic. Pel que fa als pilots espanyols, Carlos Sainz va ser vuitè, amb un temps d'un minut, 45 segons i 507 mil·lèsimes, just una posició per davant de Fernando Alonso. El doble campió del món va ser novè a 272 mil·lèsimes del seu compatriota. Els mexicans Sergio Pérez (Force India) i Esteban Gutiérrez (Haas) van finalitzar onzè i tretzè, respectivament.

Com és tradició, la carrera del diumenge al circuit de Marina Bay es disputarà en horari nocturn i en la seva integritat amb llum artificial. Els pilots hauran de donar 61 voltes, en sentit invers a les agulles del rellotge. El guanyador de l'any passat va ser l'alemany de Ferrari Sebastian Vettel.