El Manresa FS no va tenir un bon inici de temporada i va perdre contra el potent CCR Castelldefels, el vigent campió, per un clar 2-4 en l'estrena al Pujolet. Els homes de Jordi Rozas van mostrar-se bastant irregulars, van abusar de les jugades individuals per sobre del joc en equip i això ho van acabar pagant contra l'experimentat conjunt del Baix Llobregat, en què van destacar els tres gols de l'exmanresà Marc Mármol.

Els primers minuts dels blanc-i-vermells van ser esperançadors, amb un joc bastant dinàmic, i Gordillo va encetar el marcador amb un xut exterior al minut 11. El CCR jugava massa lent, però va trobar-se amb el gol de l'empat, de Mármol. A partir de llavors, els manresans van desdibuixar-se, i això va ser absolutament negatiu. Poc després de l'empat, altre cop Mármol va marcar l'1-2 en una bona acció individual. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, s'esperava la clàssica pressió manresana, però aquesta no va arribar; l'equip va sortir molt fred i el Castelldefels ho va aprofitar per marcar. El partit va tenir alguns moments de duresa i hi va haver un expulsat per banda (Asís pels manresans i Mármol pels visitants). La jornada vinent, el Manresa jugarà a casa de La Unión.