El pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages va ser l´escenari, en el marc de la 22a Copa Bages Femenina, de dos actes que van ser molt exitosos i que van aplegar molt públic i interès. Van ser presents als actes de la Comissió de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016, el president de l´Asfe, Josep Mensa, el del Paidos, Joan Camí, l´alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor d´Esports, Tomàs Casero.

La vetllada es va posar en marxa a les deu del matí amb una trobada d´exjugadores de l´Asfe i el Paidos, que va acollir 50 participants. Amb aquestes es van formar tres equips, que van jugar un triangular entre elles i van recordar d´aquesta manera els vells temps.

Tot seguit hi va haver l´homenatge a les jugadores que es van proclamar campiones d´Espanya en categoria cadet, l´any 2000 a Múrcia. Aquest acte va reunir unes quantes jugadores d´aquell mític equip, que van venir acompanyades de les seves famílies (una d´elles es va desplaçar des de Menorca). També hi van ser tots els tècnics que treballaven en el bàsquet femení en aquella època: Jordi Romeu, Ramon Ferrer, Albert Bové, Elías Lorenzo i Jaume Ambròs. Finalment, també es va homenatjar a Salva Carpio, el conserge del pavelló. Els actes van agradar tant que ja s´ha proposat d´intentar repetir-los cada any.