El Manresa va solucionar amb golejada (6-2) la tercera jornada al grup 1 de Primera Catalana davant un nouvingut a la categoria, el Sant Joan Atlètic Montcada. El partit va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera, el Manresa va viure d´un gol de Roger Peña al minut 11; un xut llunyà que va sorprendre el porter Mampel. A partir de l´1 a 0, els de Dani Fernández van donar la iniciativa a un equip visitant que es mostrava ineficaç en atac. En defensa, el 5-3-2 del Manresa donava solidesa a un conjunt que, amb el resultat a favor, arriscava molt poc en les tasques ofensives. En aquesta fase de l´enfrontament, poques van ser les ocasions de gol d´uns i altres. Les més clares, una rematada amb el cap de Rebollo al segon pal a una centrada de Jonny per la dreta que el porter Mampel va desviar a córner (min 24) i un xut als núvols, amb la porteria buida, de Baena després d´una topada entre el porter manresà Sep i el defensa Moha en l´intent de rebutjar una pilota en defensa (min 33).

A la segona part, tot va ser molt diferent. Només començar, al minut 48, Enric Soriano va convertir en un bon gol un llançament llunyà. I cinc minuts després, Rebollo feia el tercer amb una rematada de cap a la sortida d´un córner llançat per Sergi Soler. Amb el 3 a 0 i amb només vuit minuts jugats de la represa el partit va embogir. L´equip de Montcada va optar per arriscar en un intent desesperat per retallar les diferències.

Això ho va aprofitar de la millor manera el Manresa, que trobava espais en totes les accions de contracop. Al minut 56, Dani Muela va tenir la seva ocasió, però la rematada, creuada, la va desviar Mampel; la pilota va arribar a Rebollo, que no va perdonar el 4 a 0. Malgrat el marcador tan engruixit, el Sant Joan de Montcada no va renunciar a res i ben aviat va fer el 4 a 1, obra d´Edgar, amb una rematada de cap al segon pal aprofitant una bona centrada del seu company Álvaro per la dreta (min 58).

El partit es va convertir en un atac i gol. Jonny al minut 67 va fer una bona incursió per la dreta però la rematada va sortir massa alta. En una acció semblant, però en aquest cas de Solernou, sí que va convertir-se en gol; va ser una rematada subtil del jugador del Manresa que va superar Mampel de vaselina (min 71). I al 73, Baena de cap feia pujar el 5 a 2 al marcador. Riki al minut 80 va arrodonir la golejada del Manresa amb un centre-xut que va tornar a sorprendre el porter visitant Mampel.

Dissabte que ve, el Manresa jugarà al camp del Sant Cugat (18 h).