CICLISME

Berga acollirà més de 150 ciclistes 'clàssics' per la Retrotrobada

21.09.2016 | 08:05
Sortida de la marxa de la segona edició el 2015

Berga acollirà la tercera edició de la Retrotrobada, que vol reunir els ciclistes de Catalunya amb les seves bicicletes clàssiques, dels anys 60 als 80 i generar un ambient festiu i retro durant el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre.
Enguany, els organitzadors, amb el Club Esquí Berguedà, esperen superar els 130 ciclistes de l'edició anterior i arribar als 160 participants. En aquesta marxa, que sortirà a les 9 del matí de la plaça Viladomat, es realitzaran 65 quilòmetres recorrent, amb un desnivell acumulat de 750 metres, els termes municipals de Casserres, Gironella i Berga. En aquesta edició, a més, es podrà realitzar un tram de la Via Verda del Llobregat, de Cal Rosal a Pedret, i s'esmorzarà a Sant Quirze de Pedret. En arribada a Berga, tothom podrà gaudir del segon Mercat de la Bicicleta Clàssica, amb complements i un considerable nombre d'expositors.
A part de la marxa de diumenge, divendres a les 22 hores hi haurà la benvinguda a càrrec d'I-saac Vilalta i el visionat de "ciao Pirla". De cara a dissabte, es repetirà el recorregut ciclohistòric per Berga a càrrec de Sergi Serra, historiador i amant del ciclisme. A continuació, al local dels Castellers es farà la xerrada "Sud-Amèrica a vista de Pedal", a càrrec d'Adrià Escrich i Maria Xandri, que explicaran la seva experiència pel continent sud-americà. I finalment s'acabarà amb un sopar de germanor i concert de Carles Belda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema