El Torneig Vila de Súria de futbol7 complirà diumenge la segona edició sota l'organització del Súria. Es jugarà al camp de la Riera del Tordell amb la presència estel·lar de l'Espanyol.

Si bé l'any passat es va jugar en un cap de setmana en les categories aleví i benjamí, enguany es compactarà en una sola jornada i en la categoria de prebenjamins des de les 9 del matí de diumenge fins a les 6 de la tarda. El Súria s'ha plantejat per aquesta segona edició la presència d'alguns de renom en el món del futbol base. La coordinació del club surienc ha aconseguit la participació de l'esmentat Espanyol i també del Gimnàstic de Manresa i del CE Manresa. A aquests s'hi afegiran dos equips del CE Súria (A i B), Esparreguera, Baganès, Navàs, Pirinaica, Callús, Cardona, Artés, Avinyó, Joanenc, Fruitosenc i Balsareny. En total, setze equips i una previsió d'uns 200 jugadors.

El Torneig Vila de Súria compta amb la col·laboració de l'Ajuntament surienc amb el patrocinador Sanfeliu Motors, que farà una exposició de vehicles Nissan.

El president del Súria, Carlos Javier Arnaldo, confia que aquesta segona edició del torneig tingui una gran acollida: "des del club volem agrair els esforços de totes les persones i entitats que col·laboren en l'organització. El torneig ens permet engrescar la vida esportiva de la vila. Confiem que en pocs anys aquest sigui un torneig de referència en el futbol base a la comarca.