L´Espanyol ha sumat la primera victòria de la temporada al derrotar per dos gols a un a l'Osasuna. Els catalans s´han trobat amb un partit dur i travat al Sadar. Tot i no fer un joc brillant, la qualitat s'ha imposat i els blanc i blaus respiren més tranquils després d'un inici de Lliga dubitatiu.

A la primera meitat, els de Quique Sánchez Flores s´han embrancat en un joc de contacte i no han estat còmodes en cap moment. Les ocasions han brillat per la seva absència fins que al minut 42 Leo Baptistao ha marcat el primer gol amb un excel·lent remat de cap.

Tot i el resultat favorable, l´Espanyol no ha millorat el seu joc i ha endarrerit la posició al camp per defensar el resultat. L´Osasuna, més valent, ha tingut ocasions per empatar el partit i només ho ha evitat un gran Diego López.

El porter blanc i blau no ha pogut fer res per evitar el gol de l´empat al minut 67. El davanter Sergio León ha aprofitat una badada defensiva i ha igualat el duel.

L´Espanyol no ha tardat a reaccionar. Quatre minuts més tard, al minut 72, Gerard Moreno ha tancat el partit després d´una gran jugada del jove Marc Roca. El resultat favorable no s'ha mogut i l'Espanyol ha aconseguit la primera victòria de la temporada.